Известие

Collapse
No announcement yet.

Към Pinko

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tipo1960
    pinko.колега все се каня да те питам,правил ли си нещо по колата.Като се пребирахме от Итал феста в Стара Загора,бях впечатлен как тръгна да ускорява след 160 км/ч,Карахме до Пловдив заедно,точно преди разклона се подгони с една черна 147-ца.Доускорението ме впечатли доста
    Ми тогава още нищо не беше правено, беше си сток. Те дизелите така си вървят, тя при 160 км/ч е на ~2700-2800 об/мин и като и дадеш газ, се изстрелва...и така до около 200 км/ч ускорява доста пъргавко, ти си усетил де. Diesel Power му викат

Чипа го сложих през ноември и тогава вече стана страшно, на 6-та като я сритам, още от 1800 об/мин нагоре почваше да буксува съединителя
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Ауу,тя сега с чипа трябва да лети ниско
      TIPO 2.0 91g.
      PUNTO 1.2 04 g.
      156 1.8 TS 00g

Comment

Aз пък искам да кажа,че повече от 6 години си купувам Ауто Билда,дори когато го нямаше на Бг и според моето мнение тея не признават нищо освен Германското.Което е жалко за такова списание ама това установих след хиляди прочетени статии.

П.С. Колегата Пинко ми е ясно че ще с е засегне и му се извинявам,но той няма нищо общо!А и това си е лично мое мнение.
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo
          Aз пък искам да кажа,че повече от 6 години си купувам Ауто Билда,дори когато го нямаше на Бг и според моето мнение тея не признават нищо освен Германското.Което е жалко за такова списание ама това установих след хиляди прочетени статии.

П.С. Колегата Пинко ми е ясно че ще с е засегне и му се извинявам,но той няма нищо общо!А и това си е лично мое мнение.
          То не е само твое мнение,а на всички
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
          X