If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pinko.колега все се каня да те питам,правил ли си нещо по колата.Като се пребирахме от Итал феста в Стара Загора,бях впечатлен как тръгна да ускорява след 160 км/ч,Карахме до Пловдив заедно,точно преди разклона се подгони с една черна 147-ца.Доускорението ме впечатли доста
Ми тогава още нищо не беше правено, беше си сток. Те дизелите така си вървят, тя при 160 км/ч е на ~2700-2800 об/мин и като и дадеш газ, се изстрелва...и така до около 200 км/ч ускорява доста пъргавко, ти си усетил де. Diesel Power му викат
Чипа го сложих през ноември и тогава вече стана страшно, на 6-та като я сритам, още от 1800 об/мин нагоре почваше да буксува съединителя
Aз пък искам да кажа,че повече от 6 години си купувам Ауто Билда,дори когато го нямаше на Бг и според моето мнение тея не признават нищо освен Германското.Което е жалко за такова списание ама това установих след хиляди прочетени статии.
П.С. Колегата Пинко ми е ясно че ще с е засегне и му се извинявам,но той няма нищо общо!А и това си е лично мое мнение.
Aз пък искам да кажа,че повече от 6 години си купувам Ауто Билда,дори когато го нямаше на Бг и според моето мнение тея не признават нищо освен Германското.Което е жалко за такова списание ама това установих след хиляди прочетени статии.
П.С. Колегата Пинко ми е ясно че ще с е засегне и му се извинявам,но той няма нищо общо!А и това си е лично мое мнение.
То не е само твое мнение,а на всички
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment